LogoICH Zagl_BG
Начало За нас Новини Полезни връзки Видео Контакти

Инвестиционен портфейл

 
Дружество
Капитал
(лв.)
% от капитала
СИЛОМА АД - гр.Силистра - производство на металорежещи машини, резервни части и специално оборудване.
2 334 163
92
РУБОЛТ АД - гр.Русе - основен производител на крепежни елементи в България; 70 - годишни традиции в производството на болтове, гайки, винтове, нитове, шпилки и др. Производство на изделия от полимербетон.

116 000

50
ЗАИ АД - гр.Берковица - производство на абразивни дискове за рязане и шлайфане на метални и други материали; керамични абразивни инструменти; диамантени абразивни приспособления.
4 561 800
47
ЕМКА АД - гр.Севлиево - производство на емайлирани /бобинажни/ и изолирани проводници, оптични кабели, телефонни кабели и шнурове. Инженерингови услуги в областта на кабелната продукция.
21 699 726
33
М+С ХИДРАВЛИК АД - гр.Казанлък - производител на нискоскоростни, високо моментни, орбитални, хидравлични мотори, хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях.
39 445 200
22
ПЛОВДИВ ТЕХ ПАРК - гр.Пловдив - Изграждане и развитие на образователен научно технически комплекс, като среда за високотехнологично образование и трансфер в областта на информатиката и компютърните науки чрез професионална гимназия по информатика и компютърни науки, колеж по иновативни технологии и висше училище по информатика и електронно лидерство; изработка, внедряване и поддържане на ИТ платформи; блокчейн технологии; проекти за развитието на изследователския и технологичния капацитет; лазерни и оптични технологии; развитие и приложение на платформената икономика с изкуствен интелект, включително платформи за образователни услуги, електронна търговия и интернационализация на бизнеса; изграждане и развитие на лабораторен комплекс от осем учебни лаборатории: лаборатория за мобилни устройства, лаборатория за мрежови комуникации и облачни услуги, лаборатория по интернет на нещата, лаборатория по роботика, лаборатория по ИТ сигурност, лаборатория по мултимедийни системи, лаборатория по лазерна безопасност, лаборатория по изкуствен интелект; музей на технологиите; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона.
5 254 417 
5.77
ФУРНИР АД (в ликвидация)- гр.София - производство на фурнир,слоести детайли от дървесина/ седалки облегалки за столове,блокчета и други/, фурнировани плочи, нестандартно оборудване за дървообработващата и мебелната промишленост.
168 138
15